2014-08-01 09:07:59• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szép, szerelmes napra számíthat

Napi horoszkóp augusztus 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha unalmasnak érzi az életét, azért még nem feltétlenül a társán kell elvernie a port. Nyugtalanságának talán az a legfőbb oka, hogy önmaga változott, meglehet túl gyorsan is. Új életcélra vágyna, de még nem tudja, mire is pontosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Több időt kellene töltenie a családjával. Önmaga is érzi, hogy az nem elég, ha pusztán egy légtérben van velük. A törődés sem csupán a főzésből, mosásból áll, bár az sem kicsi dolog. A párja különb elbánásra vágyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne engedje, hogy a harag, vagy a kétségbeesés eluralkodjon a lelkén! Próbálja meg inkább alkotó energiává szublimálni azt, ami a szívében munkál. Jól és sokat dolgozhat ma, és ebben a harmóniára való törekvés is inspirálója lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem csak munkából áll a világ, szüksége lenne némi szórakozásra is. Miután végigdolgozta a napot, estére tervezzen egy kis kikapcsolódást! Engedjen a baráti unszolásnak! Menjen velük ma este színházba, sörözőbe!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje a régi nagy tervei valóra váltásának. Ma egy véletlen találkozás is a kezére játszhat ebben. Egy régi ismeretség felújítása váratlan lehetőségekkel kecsegtethet. Ne legyen szégyenlős: ami a szívén, az a száján!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne kapkodjon! Nem érdemes elhamarkodott döntéseket hoznia, különösen, ha mag is érzi, hogy ezáltal későbbi jó lehetőségektől vágja el magát. Inkább még egy darabig válassza a visszahúzódást. Legyen bölcs, maradjon a háttérben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hétvége közeledtével egyre felszabadultabbnak érezheti magát. Már előre tervezgeti, mit is fog csinálni, hova fognak elutazni családostul, vagy legalább a kedvesével. Jól teszi, ha előre lefoglal mindent, amit szeretne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Érzi már, hogy az erő teljesen önnel van: a nagy tervek megvalósításának ideje jött el. Lehet azonban ezekben a tervekben némi túlzás is. Válogassa meg az eszközeit, a megvalósítás szelídebb, ámbár lassabb útját járja inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha nem is áll szándékában, a mai napon mégis könnyen megbánthat másokat. Talán nem kellene annyira módfelett céltudatosnak lennie. Az egyetlen kivétel ez alól: a gyermeknevelés. Abban kötelező a következetesség.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Akármilyen szép is az idő, kissé sírós, pityergős hangulatban lehet ma. Úgy érezheti, valamit nagyon megbánt, amit a múltban tett. Ez helyes, de ezen már túl kell lépnie! Sohasem késő mindent megváltoztatni, mindent másképp tenni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma végre eljött az ideje a pozitív sorsfordulatnak. Ha eddig számtalan nehézséggel is kellett számolnia, most új utakra térhet végre az élete sora. Használja a kapcsolatait! Valakinek valaha segített, most visszaadhatja a kölcsönt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szép, szerelmes napra számíthat. Ha nincs is szabadságon, s dolgoznia is kell, az estéjét biztosan bearanyozza ma a kedvese társasága. Valamilyen érdekes közös programmal azonban önnek kell előrukkolnia. Használja a fantáziáját!

Napi horoszkóp
Noiportal.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: